Lad os bygge jeres næste Inrigger

Vejle Yacht Service har “årelang” erfaring med at servicere robåds-entusiaster i Danmark og Europa. Vores værft har dygtige bådebyggere, som kan deres håndværk – det kan komme dig og din klub til gavn.

Flere danske roklubber har allerede en solid og hurtig inrigger fra Vejle Yacht Service. Hemmeligheden ligger i det gode håndværk!

Vi er godt i gang med at bygge både til 2021. Skal du/I have en inrigger med?

Ring til Thomas Egeskov, Vejle Yacht Service, på tlf. 2295 9473 og snak om detaljerne vedr. en ny båd.


En inrigger er en robåd, hvor åregangene er placeret på rælingen. En inrigger er bredere end en outrigger, som er den bådtype, der normalt benyttes til kaproning – eksempelvis OL. Dette betyder at inriggeren egner sig bedst til steder som åer og på havet, da dens brede konstruktion gør det meget svært at vælte, selv om der er strøm eller bølger. Dog har inriggere til havet ofte et ekstra bord, da der ellers er større risiko for at en bølge skyller ind over rælingen.

Der findes grundlæggende to typer af inriggere, nemlig 2-åres med styrmand og 4-åres med styrmand, hvilket vil sige, at besætningen kan bestå af 3 eller 5 personer. En toåres og fireåres inrigger vejer henholdsvis ca. 90 og 120 kg. Den letteste 2-åres inrigger, der er bygget, vejer 65 kg. Inrigger produceres af både træ og glasfiber. (Se Wikipedia)